Annons

 i Mässor

Hej! Jag heter Petter Clarberg, 23 år, och bygger under namnet Abukah. Jag kommer från Tingsryd i Småland. Började lite smått med betestillverkning vintern 2009, sen har det blivit mer och mer.

Jag bygger till störst del tailbeten och jerkbeten, men har även byggt några wobblers. Jag älskar verkligen att bygga eget, det maxar fiskeupplevelsen ännu mer när man fångar gädda på sina egna beten. 

Årets Bait bash är jag mest glad att jag får vara med i, men jag har verkligen gjort mitt bästa med mina tävlingsbeten. Det ska bli jäkligt skoj att vara med på Sun city predator show och träffa nya människor, samt andra likasinnade. 
 
Mvh Petter Clarberg (Abukah Lures)

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med på vårt nyhetsbrev och få senaste nytt från oss på +FishEco.

Prenumerera nu »

You have Successfully Subscribed!