Annons

 i Mässor

Vi presenterar ytterligare en spännande sportfiskeaktör som du kan träffa på Sun City Predator Show, Anders Spöbyggaren Johansson. Träffa honom på mässan…

– Anders Spöbyggaren Johansson, jag är en tvåbarnspappa som bor i Frillesås i Norra Halland. Jobbar som underhållstekniker, fiskar och bygger spön så mycket jag kan på min lediga tid. Tävlingsfiskar i Team Tajtlajn sedan många år tillbaka.

Mitt spöbyggandet kom jag i kontakt med redan som tonåring i Majornas Sportfiskeklubb där det byggdes några få spön och huggkrokar. Sedan hade jag ett riktigt långt uppehåll från byggandet fram till några år sedan då jag inte var helt nöjd med de spöna som fanns på marknaden och bestämde mig för att bygga mitt dröm tävlingsspö. Sedan var jag fast!

Jag hoppas och tror att mitt sätt att bygga och designa spön på är lite nytänk och sticker ut från det mer traditionella sättet att bygga spön på. 

//Anders Spöbyggaren Johansson

 Läs mer här -> SCPS

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med på vårt nyhetsbrev och få senaste nytt från oss på +FishEco.

Prenumerera nu »

You have Successfully Subscribed!