Annons

 i Mässor

Då var det dax för Fredrik Blom, X3M Pikegear, att presentera sig. Fredrik deltar i Bait Bashen på Sun City Predator Show. Kolla in hans beten är du kommer till Mässan….

Jag heter Fredrik Blom är 34 år från Växjö och driver företaget X3M pikegear. Jag jobbar som kökschef, är gift och far till två underbara barn. Jag har alltid älskat att skapa och jobba med händerna och det är en stor del av mitt yrke som kock.

För tre år sedan började jag gjuta softbaits. Mest för att försöka stilla fiskehungern på vintern men också för att få skapa nått eget. Men ironiskt nog hinner jag knappt fiska pga allt gjutande nuförtiden. Att få rapporter om fångster och pb:n på beten som jag tillverkat ger en otrolig känsla nästan som att själv få fisk och det gör alla sena nätter i verkstaden värt vart enda sekund.  

Tack vare den stora gummi boomen och alla fantastiska fiskare och handlare som vill köpa mina beten så finns x3m pikegearbeten i butiker från Dalarna i norr till Småland i söder. Tidigare har jag bara inriktat mig på gäddbeten men nu finns även jiggar för abborre, röding och på mässan är tanken att jag ska presentera mitt första vertikalbete för gös och gädda.

På mässan ser jag mest framemot att träffa alla duktiga sportfiskare och betesbyggare och baitbashen kommer bli riktigt kul. Det finns så många duktiga betesbyggare i Sverige och det ska bli spännande och se vad dom knopat ihop. Just nu jobbar jag med att skapa tre nya modeller som förhoppningsvis ska premiärvisas på mässan. Det är beten med lite högre detaljnivå än vad jag gjort innan och nått av dom är tanken att jag ska ställa upp med. Det kommer bli beten som är klassiskt gjutna i lager som varken är målade eller doppade. Vi får se hur långt det räcker.

//Fredrik Blom

Läs mer här -> SCPS

 

PS, inte missa senaste numret av +MagazineFishEco!

Läs på dator här -> +MagazineFishEco

Läs på platta eller tele här -> Qiozk.com

 

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med på vårt nyhetsbrev och få senaste nytt från oss på +FishEco.

Prenumerera nu »

You have Successfully Subscribed!