Annons

 i Mässor

Träffa skicklige betesbyggaren Steve McVey Esox Gear på Sun City Predator Show och Bait Bash 2015! 


– Jag heter Steve McVey, är inne på mitt 40e år, och driver företaget Esox Gear. Jag har byggt beten under en längre tid nu men det är under de senaste 2 åren som betesbyggeriet fått ta en allt större del av min tid. Och numera trängs jag och min tålmodiga familj bestående av fru och tre barn bland glitter, färger, plastisol, plankor, plast och annat smått och gott.

Esox Gear har haft fokus på framförallt mjukbeten men tillverkar även hårdbeten. Senaste tillskottet bland produkterna är Boon Shad som kommer finnas på Mässan i lite specialfärger. Det kommer även finnas en ny modell som kommer behöva testfiskare som jag hoppas hitta på mässan.

Esox Gears beten finns numera att hitta i flera butiker i Sverige, Finland och Tyskland och en uppdaterad lista med återförsäljare finns på www.esoxgear.com. Det är fantastiskt kul att få tillverka något som så många uppskattar och det är alltid lika kul att få rapporter om lyckade fisketurer där något av Esox Gear betena varit en framgångsfaktor.

På Sun City Predator Show ser jag fram emot att få träffa alla som har möjlighet att kika förbi. Och det kommer vara fantastiskt kul att stå bland och umgås med alla superduktiga betesbyggare och andra sportfiskare.

//Steve ”Esox Gear” McVey

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med på vårt nyhetsbrev och få senaste nytt från oss på +FishEco.

Prenumerera nu »

You have Successfully Subscribed!