Annons

interfiske-daiwa-p
 i Press/Reklam
Tack vare företagets grundare Jan Comstedt så ställer vi ut för 60:e gången på Båtmässan i Göteborg. Som tidigare år är det med två montrar, en i tillbehörsavdelningen på andra våningen (monter nr F01:12) och en i sportfiskeavdelningen på första våningen (monter nr D01:12). Välkomna att besöka oss och se våra nyheter 2019.
 
Nedan följer några exempel på de nyheter som presenteras på mässan.
 
 

Humminbird MEGA Imaging+

width=460
MEGA Imaging+ utökar räckvidden i marknadens bästa Imaging ekolod. Humminbird var först att ta ekolod in i Megahertz frekvenser med lanseringen av MEGA Imaging 2016. Nu lanserar Humminbird MEGA Imaging+ som ger fiskare möjlighet till längre räckvidd och den mest exakta presentationen av strukturer någonsin.
 

Humminbird SOLIX G2

width=460
Humminbird SOLIX G2 nu med uppdaterat MEGA Imaging+ ekolod och användarinterface. När Humminbird introducerade sin prisvinnande SOLIX serie var det som marknadens mest avancerade Imaging ekolod. Men ny uppdaterad ekolods teknologi, nytt användarinterface och utökad kompatibilitet med bland annat Minn Kota trolling motorer presenteras generation 2 av SOLIX. 
Läs mer om SOLIX.
 
 

Humminbird HELIX G3/G3N

width=460
HELIX G3 och G3N, nu med MEGA Imaging+ och Dual Spectrum Chirp. I många år har fiskare litat på att Humminbird HELIX hjälper dem att hitta fisk. Nu har Humminbird uppgraderat serien med MEGA Imaging+ och Dual Spectrum Chirp ekolod för att göra det ännu bättre.
 
 

Fusion ARX70 fjärrkontroll

width=460
Fusion ARX70 trådlös fjärrkontroll är vattentålig (IPX6) och lättplacerad ombord. Den styr trådlöst Fusion marinstereo som är kompatibla med ANT. Funktionerna omfattar val av källa, låt, radiostation, volym samt play och paus.
 
 
 

Fusions nya högtalare

width=460
Fusion utökar sortimentet och skapar förmodligen marknadens största urval av högtalare för marint bruk. XS serien är skapad för att ge användaren en bättre ljudupplevelse och EL serien är skapad för utrymmen där det är ont om plats bakom högtalaren. Båda serierna har Classic och Sport utförande där Sport har LED RGB belysning.
 
 
 

Fusion Panel-Stereo

width=460
All-In-One högtalare och förstärkare med Bluetooth funktioner. Fusion från Nya Zeeland lanserar nu nya kompakta Panel-Stereo i två versioner, för montering inne i båt eller ute. Det är en plug and play lösning med Bluetooth stereohögtalare, radio, MP3 spelare och förstärkare i en enhet.

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med på vårt nyhetsbrev och få senaste nytt från oss på +FishEco.

Prenumerera nu »

You have Successfully Subscribed!