Annons

 i Mässor

Näste skicklige betesbyggare som vi presenterar är TS Lures. Träffa honom och hans beten på Bait Bash 2015 Sun City Predator Show…

– Jag heter Tommy Sellström och bygger beten under det uppfinningsrika namnet Ts Lures. Jag började bygga beten för eget bruk år 2009.

Många rättade fel senare så började folk att vilja köpa mina beten, vilket var jättekul! Att fånga fisk på egentillverkade beten är underbart men det är en ännu bättre känsla när kunderna fångar stor fisk på mina beten! Det är nog största anledningen till att jag håller på med betes byggandet.

Baitbashen? Det ska bli enormt roligt att se vad alla duktiga byggare ställer upp med för mästerverk! Jag har några bra idéer till mina egna tävlingsbeten som jag hoppas ska gå igenom. Men mest av allt så ser jag fram emot att spendera en helg med likasinnade och bara ha kul. 

Ses på mässan/ Tommy 

Läs mer om mässan här -> SCPS

 

 

PS, inte missa senaste numret av +MagazineFishEco!

Läs på dator här -> +MagazineFishEco

Läs på platta eller tele här -> Qiozk.com

 

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Custombaits

Buster Jerk LTD 4 små rätter!

Succefärgerna Fyra Små Rätter Buster Jerk! Du köper dom här! Vill du veta mer om dessa gäddmagneter klickar du här!

You have Successfully Subscribed!