Annons

interfiske-daiwa-p
 i Tävling

Den tredje deltävlingen av årets upplaga av Gunki Perch Tournament – Swedish edition gick av stapeln i Roxen utanför Linköping, där Upplev stod som värdbutik för deltävlingen. Några sena avhopp gjorde så att startuppställningen för tävlingen hamnade på 21 st lag.

Förra årets segrare ”Team J.E.P” startade morgonen bäst och tog en snabb ledning redan efter en timme, de tog en klar ledning på 145 cm framför ”Surböle” på andre plats som hade 79 cm och på tredje plats ”team Perchmeister” med 44 cm.

Fram till lunch så började allt fler lag att lyckas rapportera in godkända fångster, vilket gjorde att avståndet upp till ”Team J.E.P” minskade hela tiden. Överlag var fisket trögt dagen igenom med inrapporterade fångster, men de lag som lyckades att knäcka koden började hittade stora och fina
abborrar.

När tävlingen var över så visade sig att ”Team J.E.P” bemästrade Roxen allra bäst och lyckades försvara sin titel i Upplevs deltävling av Gunki Perch Tournament. Dock så blev det väldigt tajt då ”Surböle” på andra plats blev slagna med endast 1 cm och ”Team Jigster” lyckades med att knipa en tredje plats. Deltävlingens längsta fisk var en fantastisk abborre på fina 47 cm som fångades av Jimmy Nore från ”G2 Fishing/Stockholmsfiske”.

Slutställning för den tredje deltävlingen av Gunki Perch Tournament:

1 Team J.E.P:   176cm
2 Surböle: 175cm
3 Team Jigster: 166cm
4 Scandica/Högvarv, Böjda Spön: 142cm
5 Killarnasyogasällskap: 136cm.

Vi vill tacka värdbutiken Upplev i Linköping för väl genomförd tävling!

Missa inte chansen att delta i de nästkommande deltävlingarna av Gunki
Perch Tournament, anmälan görs via www.gunkiperchtournament.com

Nu laddar vi alla om batterierna igen och siktar till den fjärde och sista deltävlingen av årets upplaga av Gunki Perch tournament, som går av stapeln i Nora.

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera