Annons

 i Notiser

Runt om i landet är sportlovet igång. Frånvaro av isar och stormväder bjuder på utmaningar men likväl hoppas Sportfiskarna på många fiskande barn landet runt.

Sportlovet är det perfekta lovet för fiske och friluftsliv. I alla fall vanligtvis. Detta lov blir dock lite speciellt. Varför behöver vi nog inte gå in på så noga. Likväl – i södra och mellersta Sverige blir det fiske med Sportfiskarna på ställen med öppet vatten. Förra veckan var det full fart i västra Sverige, denna vecka är det full fart med fisket i Skåne. På Gotland rustas för fartfyllt fiske i åar och hamnar. I Stockholm satsar vår anslutna klubbar SFK Lilla Fiskelyckan och Magelugnens Fvf på fiske, vädret till trots.

Från Dalälven och uppåt blir det dock en god samling sportlovsarrangemang med pimpelfiske i centrum. I Dalarna storsatsas det med fiske i Malung med FK Skinnkroken, i Ludvika med Grängesfirren, I Hedemora med Vikmanshyttans FK, utanför Falun med Grycksbo FK och kring Rättvik med Siljan Rättvikens Fvo och Rättvik-Boda.

Läs mer här -> Sportfiskarna

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

You have Successfully Subscribed!