Annons

 i Ettan, Notiser, Press/Reklam

Unika beten från Svartzonker och Luthmäki fishing! Vem vill inte lägga fingrarna på dessa två godbitar, unika i ordets rätta bemärkelse, det finns bara en av varje! Hela tillverkningen av dessa två mästerverk finns på film, kolla in den nedan!

Två stycken unika träbeten som gjordes under en inspelning på youtube-kanalen Luthmäki fishing, där Micke “Luthmäki” utmanade våran allas egen Claes “Svartzonker” Claesson. Med endast några simpla verktyg att tillgå så byggdes det beten på en ö i Mälaren, det blev en video som finns att se på Youtube.

Men dessa bidragen är riktiga ONEOFF beten i serien “Pines and beards”

Färgsättningarna är inga mindre än:

Claes – BrändaGösBlåRyggen
Micke – Sarvis

Som synes finns det ett litet borrhål i sidan på båda betena och det är endast för att säkerställa att lacken inte spricker då grenen vi sågade av kan ha varit lite fuktig. Vill man doppa dem i vattnet så rekommenderar vi att man fyller upp hålrummen med epoxy. Det här är två riktigt unika beten där hela historien fångades och berättades på film. Auktionen hittar du här! Se filmen nedan!

Detta och mycket annat hittar du på Livlinan 2023! Pengarna går oavkortat till barncancerfonden, stort tack till Tradera som stöttar Livlinan och inte tar ut några avgifter! I år är målet ”varje krona räknas” Vi vet att det är svåra tider… Vill du vara med och bidra? Skicka ett mail till livlinan! Här hittar du alla nya och kommande auktioner!

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera