Annons

 i Mässor

Sedan 1963 har familjeföretaget Finlandia Uistin Oy, tillverkat beten av yppersta kvalitet under varumärkena Nils Master och Bete. Sedan starten 1965, har Nils Master-programmet utvecklats till att idag bestå av välkända beten som Invincible, Spearhead, Nirha, Trolling Spoon och balanspirkarna Nils Master Jiggers.

Den legendariska modellen Invincible kommer i flera storlekar från 5cm till 25cm och finns i flytande (floating), grundgående (shallow) och djupgående (deep runner) modeller.

BETE utvecklades i Sverige redan 1940 av Tage Tysklind i Insjön och klassiska Utödraget och den idag mycket populära Lotto spinnaren är några exempel på beten som tagits fram.

Under Sportfiskemässan kommer grundaren till Finlandia-Uistin OY och skaparen av den legendariska Nils Master Invincible wobblern, Hannu Kangas, att finnas på plats i BIOS monter.

Kom och träffa Hannu Kangas som för över 50 år sedan fick idén till Invincible och som tillsammans med sin bror tillverkat och levererat handgjorda beten under mer än ett halvt sekel.

Under mässan kommer det även att vara möjligt att köpa ett stort urval av Nils Master Invincible wobbler och Lotto spinnare. Detta tack vare ett samarbete med Söders Sportfiske, som kommer att stå för försäljningen på plats i BIOS monter.

Dessutom kommer det att finnas en, för mässan, speciellt designad färg som tillverkats i en begränsad upplaga och det finns möjlighet att få denna wobbler handsignerad på plats av den levande legenden Hannu Kangas. För varje såld wobbler av specialfärgen skänker vi 10 kronor till ett sportfiskeprojekt – vilket det blir presenteras på mässan.

Missa inte detta unika tillfälle att träffa en av de verkligt stora betesbyggarna.

För ytterligare upplysningar kontakta:

BIOS AB, Per Westerlund, pw@bios.se  070-5293049
Nils Master, Hannele Kangas, hannele.kangas@finlandia-uistin.fi
Söders Sportfiske, Nicklas Jonsson, info@sportfiskeprylar.se

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med på vårt nyhetsbrev och få senaste nytt från oss på +FishEco.

Prenumerera nu »

You have Successfully Subscribed!