Annons

 i Press/Reklam

Den 28/3 slår företaget Upplev upp portarna till vad som kommer bli Östergötlands största, och en av Sveriges mest kompletta sportfiskebutik. Upplev har funnits sedan 2012, och har fram tills nu inriktat sig på uthyrning och försäljning av båtar, kajaker, båttrailers, husvagnar mm. 

Upplev har även anordnat skräddarsydda äventyrspaket, diverse events och fiskeguidning för både privatpersoner och företag. Detta är något som kommer fortsätta även efter öppnandet av sportfiskecentret. Till sin hjälp med guidningen kommer de bl.a använda sig av duktiga Henrik Top Catch Karlsson. (www.top-catch.se)

Vi satsar på att bli en av de mest prisvärda och bästa sportfiskebutikerna i Sverige! Med exceptionell service, kunskap och ett utbud som passar både nybörjaren, semesterfiskaren och den mest inbitne sportfiskaren. Dessutom med allt detta till ett oslagbart pris, så hoppas jag att vi kommer ta Östergötland med storm. Säger grundaren och ägaren Andreas Brand.

Vi vill ju att kunderna ska kunna köpa prylarna på plats här i butiken, istället för att gå hem och beställa på nätet. Men det kommer kräva väldigt mycket arbete från vårt håll. Dessutom krävs det att de lokala kunderna faktiskt handlar hos oss, för att vi ska kunna fortsätta hålla dessa låga priser.

Vi går ut hårt med ett brett sortiment från början. Det kommer garanterat inte räcka i längden, då vi vet att många kunder vill ha sina speciella produkter. Därför kommer vi erbjuda att ta hem de produkter kunder vill ha som vi inte redan har i sortimentet. Det är tillsammans med en nära kontakt med kunderna som vi ägnar det första året till att forma vårt sortiment. Säger Jonas Milton, butiksansvarig.

Upplev kommer även vara återförsäljare för Tracker boats genom Mojoboats. Hela Trackers båtprogram kommer finnas för beställning. Dessutom kommer de även erbjuda prisgaranti på all marinelektronik och båtmotorer. Dvs, hittar man samma vara till billigare ordinarie pris någon annanstans sänker de priset till samma nivå..

På premiärdagen den 28/3 kommer butiken vara fullproppad med erbjudanden. Fiskegurun Håkan Franson från Team ABU kommer vara på plats och visa upp sin båt och dema beten i betesbassängen som just nu håller på att byggas. Gösproffset Björn Tunmats från Team Westin är också på plats och demar Westins produkter. Även fiskeguide Henrik Top Catch Karlsson kommer närvara med sin fullutrustade Tracker Pro Guide.

Passa på att fråga dessa herrar allt ni undrar. Det är mycket kunskap de besitter, och de delar mer än gärna med sig av den.

Välkomna!

Läs mer här -> Upplev FB

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera