Annons

 i Fluga

Från fiskeguiden Joakim Sandgren kommer rapport om en ovanligt vacker havsöring från Ljusnan. Öringen är en av de ganska så sällsynta tätprickiga storöringarna som flera av våra åar och älvar emellanåt visar upp. Jocke berättar nedan…

Hugget var såå försiktigt, kände bara tre små pick i spöt. I min vana trogen gjorde jag mothugg som vanligt, trots det kände jag ingenting där, bara att det var tungt. Då trodde jag att jag gått fast i något. Men sen gav sig fisken till känna. Det var en riktigt välkonditionerad tjockis (fulton 1,59) till havsöring med sina 7,55kg fördelat på 78cm, och tillika nytt Pb på flugspö för mig. Har dragit en på spinnfluga vägandes 9,3kg förut och guidat upp en på trolling vägandes 9,88kg och endast 85cm lång

//Joakim Sandgren

Läs mer här -> Predator Jocke

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera