Annons

interfiske-daiwa-p
 i Fluga

ASR, The Atlantic Salmon Reserve grundades av finansmannen Peter Power 2003. Peter hade förstått behovet av att skydda de ryska Kolaälvarna från exploatering och tjuvfiske. En av Peters många bedrifter och kanske lite kontroversiella återgärder för att skydda älvarna var att anställa de värsta tjuvfiskarna som tillsyningsmän enligt devisen it takes a poacher to catch a Poacher.

Under Peter Power har fisket i de älvar som ASR förvaltat hållit hög kvalitet och uppgångarna av lax gått från vikande till stabila. Nu lämnar Peter Power över sin skapelse till den ryske affärsmannen Vladimir Rybalchenko. Under Vladimirs ledning skall nu verksamheten fortsätta i samma anda. Bevarandet av den ryska laxen och den vilda brunöringen har även för Vladimir högsta prioritet.

En som nyligen varit på Kola för fiske är Martin Holmberg. Martin kan intyga att fisket fortfarande håller absolut högsta klass. Själv lyckades Martin fånga denna underbara fisk som topp under resan. Den smått klassiska älven Kharlovka var givmild… 

//Jan O +FishEco 

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Custombaits

Buster Jerk LTD 4 små rätter!

Succefärgerna Fyra Små Rätter Buster Jerk! Du köper dom här! Vill du veta mer om dessa gäddmagneter klickar du här!

You have Successfully Subscribed!