Annons

 i Vinter

Viktig information till alla distrikt, klubbar och distriktstävlingsledare: Sportfiskarnas tävlingskommitté har beslutat att genomförandet av SM och landslagsuttagningarna i Mormyska 2020 kommer genomföras enligt utsänt förslag som återfinns i slutet av denna nyhet.

Bakgrund Grenen Mormyska har sedan 2011 lidit av en splittring gällande genomförandet av SM och landslagsuttagningar. Frågan har skapat mycket dålig stämning inom gruppen mormyskafiskare med fallande deltagande på både SM och landslagsuttagningar som följd. Genomförandet har genom åren förändrats fram och tillbaka genom ett stort antal inskickade motioner från olika personer och klubbar ställda till kongressen. 
 
Frågan togs senast upp som en övrig fråga på tävlingsmötet 2018. Tävlingskommitténs grenansvarige Marino Sanvincenti fick i uppdrag av mötet att skapa dialog mellan de två grupperingarna inom grenen. Marino Sanvincenti tog hjälp av kansliets tjänstemän för att samla mormyskafiskarna till ett möte för grenen Mormyskas bästa. 

Läs mer här -> Sportfiskarna

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera