Annons

interfiske-daiwa-p
 i Ettan, Notiser, Press/Reklam

Vill du fiska med Adam Orre? Sköna, fina och skickliga Adam ställer upp med ett fiske i Livlinan, en auktion där det ska jagas storabborre!

– Här kommer ett engagemang ni inte får missa! En hel dags fiske med mig för en person i vackra Stockholms skärgård under våren 2024, där vi ska gå igenom metoder för abborrfiske.
Vi lägger krutet på hårdbeten och plöjer igenom så många tekniker och metoder vi kan. Fokus på jerkbaitfisket efter abborre med olika spön och linor!

– Med i båten följer en betesbox till vardera från Strike Pro samt mitt trofasta gaskök, på det lagar vi till en panglunch med tillhörande dryck. Det enda du behöver att ta med är lite gott humör och väderanpassade kläder! Auktionen hittar du här!

Eventuell resa och logi ingår ej.

Detta och mycket annat hittar du på Livlinan 2023! Pengarna går oavkortat till barncancerfonden, stort tack till Tradera som stöttar Livlinan och inte tar ut några avgifter! I år är målet ”varje krona räknas” Vi vet att det är svåra tider… Vill du vara med och bidra? Skicka ett mail till livlinan! Här hittar du alla nya och kommande auktioner!

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera