Annons

 i Ettan, Notiser, Press/Reklam

Vill du fiska med Hellacopters? För andra året i rad är Dregen med och kör Livlinan-auktion! I år har han även med sig bandkompisen Anders “Boba Fett” Lindström.

Vad passar då bättre än att köra ett Hellacopters Pike Battle? Tillsammans med Jakob Lindahl, som driver Livlinan och Fredrik Näslund, @freddesthlmekero och medlem i Predatorteam Sundbybergs Sportfiske, fiskar 2-4 personer under en heldags tävling i gäddfiske på Mälaren i våra två båtar.

Dagen inleds vid 08:00. Lagom till lunch ses vi och äter en riktigt god lunch tillagad på Muurikkan och kör en rapport om hur fisket gått. Därefter, om man vill, byter vi besättning i båtarna (så att alla får fiska med alla) och kör sedan vidare till ca 16:30-17:00. Förutom massa roliga rock n roll-historier, förhoppningsvis bra fiske och god mat skickar Sundbybergs Sportfiske med varsin goodiebag till vinnarna.

Genomförandet sker i maj 2024 och bedrivs på Mälaren, Stockholm. Då det här inte är en vanlig “guidedag” vill vi att deltagarna har grundläggande kunskap i gäddfiske.

Exakt tid och plats bestäms tillsammans med vinnarna. Eventuell resa och logi ingår ej. Auktionen hittar du här!

Detta och mycket annat hittar du på Livlinan 2023! Pengarna går oavkortat till barncancerfonden, stort tack till Tradera som stöttar Livlinan och inte tar ut några avgifter! I år är målet ”varje krona räknas” Vi vet att det är svåra tider… Vill du vara med och bidra? Skicka ett mail till livlinan! Här hittar du alla nya och kommande auktioner!

Sportfiskeprylar

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera