Annons

 i Ettan, Notiser, Press/Reklam

Vill du fiska med Martin Falklind och Jonas Nordigårds? Ny fin auktion hos Livlinan 2023! Martin Falklind, flerfaldigt prisbelönad naturfilmare och fiskejournalist med ett brinnande intresse för fiskevård, bjuder tillsammans med havsöringsexperten och fiskeguiden Jonas Nordigårds (Wild Fish Sweden) i årets Livlinan-auktioner två personer på en heldags havsöringsfiske kommande sommar runt Orust, Västkusten.

Jonas guidebåt är fullutrustad med allt som krävs för en lyckad dag på havet. Det är bara att komma klädd för det vädret som dagen bjuder på. Lunch ingår – antingen blir det härliga kokta havskräftor på en öde ö, eller så väljer vi en lyxig fiskrestaurang vid kajkanten.

Eventuell resa och logi ingår ej. Ett datum för genomförandet bestäms i samråd med vinnaren. Auktionen hittar du här!

Detta och mycket annat hittar du på Livlinan 2023! Pengarna går oavkortat till barncancerfonden, stort tack till Tradera som stöttar Livlinan och inte tar ut några avgifter! I år är målet ”varje krona räknas” Vi vet att det är svåra tider… Vill du vara med och bidra? Skicka ett mail till livlinan! Här hittar du alla nya och kommande auktioner!

Sportfiskeprylar

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera