Annons

 i Ettan, Notiser, Press/Reklam

Vill du ha möjlighet att fånga en riktigt stor havsöring eller stor lax? Sportfiskarna tillsammans med fiskeguiden Peter Berggren bidrar i årets Livlineauktioner med en heldags exklusivt fiske för två personer med guide i Nyköpingsån.

Sportfiskarna upplåter flugfiskesträckan zon 3A i Nyköpingsån exklusivt för dessa två personer, där det ofta står stor fisk. Detta är en helt unik och ovärderlig chans att fånga ditt livs lax eller havsöring under en hel dag tillsammans med Peter. Förra året fångades det öringar uppåt 9 kg och laxar över 15 kg på denna sträcka.

Peter, som är ett riktigt proffs när det kommer till havsörings -och laxfiske kommer lära er allt om hur man fiskar tvåhandsfluga. All utrustning som krävs finns att låna (vadare, spön etc). Inkluderat i detta är även en god lunch till er båda.

Tid för detta genomförande är förslagsvis i augusti-september men exakt dag för genomförandet bestäms tillsammans med vinnarna och Peter. Eventuell resa och logi ingår ej, men Sportfiskarna hjälper gärna till med att boka eventuellt boende. Auktionen hittar du här på Tradera!

Detta och mycket annat hittar du på Livlinan 2023! Pengarna går oavkortat till barncancerfonden, stort tack till Tradera som stöttar Livlinan och inte tar ut några avgifter! I år är målet ”varje krona räknas” Vi vet att det är svåra tider… Vill du vara med och bidra? Skicka ett mail till livlinan! Här hittar du alla nya och kommande auktioner!

Sportfiskeprylar

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera