Annons

 i Ettan, Notiser, Press/Reklam

Freewater Pictures är ett produktionsbolag i Stockholm som primärt har kunder inom fiske, vildmark och natur. Vi producerar allt från reklam, företagsfilm, dokumentärer till tävlingar runtom i hela Sverige och Europa. I dagsläget är vi sju heltidsanställda och en deltidsanställd med kontor i Vasastan.

Vi söker nu en ny heltidskollega till produktionsteamet med minst 3 års erfarenhet av branschen sedan tidigare. För oss är det viktigt att du klarar av att planera en mindre inspelning på egen hand, ha kundkontakt, filma och klippa men också komma med nya idéer för hur vi kan utvecklas tillsammans. Vissa av våra inspelningar är både fysiskt och psykiskt krävande där både vädret och tiderna kan vara tuffa, det vill vi att du är beredd på och klarar av.
Vi är på resande fot ca 4-5 veckor per år.

Arbetsuppgifter:

• Filma med Sony Fs7 samt Fx6/9, ta ljud och sätta enklare ljus.
• Klippa allt från kortare material som intervjuer, produktfilmer men även ej vara främmande för längre klipprojekt upp mot 60min.
• Kontakt med kund, planera inspelning samt ta hand om korrektur hela vägen till avslutat projekt.
Färdigheter:
• Goda kunskaper i Premiere Pro och Photoshop. För oss är det även ett stort plus om du har kunskaper/intresse av After Effects eller liknande.
• Drönarkort och erfarenhet är meriterande.
• B-Körkort ett måste
Av oss kan du förvänta dig schysta villkor, ett sammansvetsat gäng, en fast heltidstjänst från 1 april med 6 månaders prövotid och härliga naturupplevelser.
Ansökningen är öppen till söndagen den 22 januari
Ansök med CV, portfolio och ett kort personligt brev till jobb@freewaterpictures.se

Du vet väl att du kan läsa alla fiskenyheter gratis på appen FishBrain Ladda ner Fishbrain här 

Sportfiskeprylar

 

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera