Annons

 i Mässor

Vinn en trollingtur (heldag) efter öring och lax på Vänern med den tvåfaldige nordiska mästaren i trolling, Anders Bladh, under Sun City Predator Show i Karlstad i helgen (5-6 sep 2015). 

Hur? Genom att köpa en lott för 50 kr (kontant, swish el. banköverföring) är man med och tävlar, och vinnaren utses enligt lotteritraditionell dragning ur lådan med namnlappar.

Varför? ALLA intäkter från detta lotteri går OAVKORTAT till UNHCR:s insamling för att hjälpa flyktingar som flyr krig och elände ute i världen. Inte nog med att man är med och räddar världen, man har ju även chansen att vinna en heldags trollingfiske på underbara Vänern också!  

Anders som naturligtvis är en galet erfaren trollingfiskare kommer finnas på plats under mässan, så är det något du funderar på gällande trollingfiske så har du nu chansen att få riktig experthjälp. Anders kommer dessutom att ta med och visa diverse tackel och andra prytlar som används till trollingfiske av olika slag. 

Så kom och besök mässan och njut av en episk fiskehelg i Karlstad, ta även tillfället i akt att delta i trollinglotteriet, kanske är du vinnaren?

Läs mer om mässan –> Sun City Predator Show
                                    SCPS Facebook
                                    SCPS Instagram

Ps, du har väl inte missa senaste nummret av +MagazineFishEco

Läs på dator här -> +MagazineFishEco

Läs på platta eller tele här -> Qiozk.com

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med på vårt nyhetsbrev och få senaste nytt från oss på +FishEco.

Prenumerera nu »

You have Successfully Subscribed!