Annons

 i Livefiske, Notiser

Fishr.tv ikväll, någon gång mellan 1900-2200 är det tävling! Du kan vinna ett GUNKI iron-T spö! Det är herrarna i Team Clickbait Fishingcrew som under sitt livefiske på fishr.tv passar på att tävla ut grejer! Se nedan!

– Vi tycker att det är i rättan tid att ge tillbaka lite till våra följare som vi har på Instagram, fishr.tv och folk som gillar att följa oss på sociala medier. Så nu har ni chansen att vinna ett RIKTIGT schyst abborre/ gös spö ifrån GUNKI, det är ett GUNKI iron-T spö 14/45g och är riktigt hett spö för sommarens galna gös och abborrefiske.
FÖR ATT DELTA I TÄVLINGEN så ska man först och främst gå in och följa Fishr.tv på Instagram, Sen någon gång mellan 19:00 och 22:00 under vårat live fiske så kommer vi hålla upp ett föremål som vi vill att ni ska skriva i våran DM vad det är för något ( alla vet vad detta föremålet är för något ), och då är ni Automatiskt med i tävlingen. Sen under kvällen på våran live på Fishr.tv kommer vi att dra den lyckliga vinnaren! Kommer även kontakta personen på Instagram! SÅ GÅ IN PÅ Fishr.tv OCH HÅLL UTSKIK EFTER KODEN. Vi syns där! Skitfiske!

 

 

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera