Annons

 i Tävling

Sex avsnitt av jakt på gädda gös och abborre är över för lagen i årets Predator Fight! I den här tävlingen är det verkligen den totala kunskapen och det maximala utnyttjandet av teknik som avgör vem som tar hem segern!

Vi har fått följa med på spännande gädd- och abborrfiske, smått magiskt gösfiske och där vi också verkligen fått se hur ny ekolodsteknik kan användas för att söka stor fisk, sen måste den fångas också vilket vissa har lyckats med, andra inte!

Nu ska du sluta läsa om du inte vill förstöra nöjet att se själv! Årets vinnare av Predator Fight blev utmanarlaget, Söder Sportfiske med Henke Sandahl och Niklas Jonsson i båten! På andraplats hittar vi Team Abu Garcia med Tobias Fränstam och Henke Karlén, ett team som vunnit förut och som stundtals briljerade, speciellt under abborrfisket!

Stort grattis Team Söder Sportfiske, ni har återigen visat att ni verkligen kan sportfiske, eller som man också säger, det gäller att leva som man lär! Vi ser framemot nästa tävling! Nedan hittar ni finalavsnittet, bra fiskat alla Team!

//FishEco

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera