Annons

 i Eko/Miljö
Världsnaturfonden WWF söker nu en sakkunnig i fiskefrågor med inriktning mot marknadsfrågor för akvatiska naturresurser inom fiske och vattenbruk.
 
I arbetsuppgifterna ingår projekthandläggning, utveckling och samordning av frågor kring hållbar produktion, konsumtion och nyttjande av fisk och skaldjur på nationell, regional, europeisk och internationell nivå. I tjänsten ingår att tillsammans med kollegor inom marknad, policy och naturvård arbeta med WWFs strategiska inriktning inom detta område. Du kommer att vara huvudansvarig för arbetet med och utvecklingen av WWFs fiskguide men även vara kopplad till arbetet med fiskepolicy. Arbetet sker i dialog med WWFs globala nätverk där du kommer att samarbeta med kollegor i Sverige, kring Östersjön, på EU-nivå och internationellt. Du kommer även att hålla löpande kontakt med aktörer inom fiske, vattenbruk och marknad som detaljhandel, produktionsföretag, myndigheter och andra aktörer samt företräda Världsnaturfonden WWF i olika nationella och internationella fora.
 
Den sökande bör ha goda kunskaper och erfarenheter i marinbiologi, marknads- och policyarbete kopplat till fisk, fiske och vattenbruk samt miljöcertifiering av sjömat. Kompetenser vad gäller kommunikation, press och att samarbeta/ föra dialog med ett brett spektrum av intressenter är av stor vikt.

Läs mer här -> WWF

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera