Annons

 i Press/Reklam

Sedan flera år tillbaks är företaget Zalt huvudsponsor för Sportfiskarnas Storfiskregistrering, ett samarbete som kommer att fortsätta även 2014. Det innebär att alla som anmäler en fångst förutom den åtråvärda Storfisknålen även kommer att få en vobbler från Zalt hem i brevlådan.

Varje år anmäls närmare 1 500 stora fiskar till Storfiskregistret. Storfiskregistret registrerar bland annat de svenska rekorden och alla stora fiskar som registrerats sedan starten 1971 utgör en ovärderlig kunskapskälla om svenskt sportfiske och fiskbestånden i svenska vatten.
– Vi är stolta över att sponsra den officiella registreringen av stora fiskar och belöna alla anmälare med ett exemplar av något av våra framgångsrika gäddbeten, säger Peter af Rolén, grundare och ägare till Zalt AB.

Sportfiskarna gläds över fortsatt samarbete
– Storfiskregistret är inte en tävling, men att kunna belöna alla som anmäler sina fångster med en riktigt fin gäddvobbler tror vi både ger glädje och bidrar till fler anmälningar till Storfiskregistret, säger Nicka Hellenberg, Sportfiskarnas Storfiskregistrerare.

Se mer om Sportfiskarnas Storfiskregister på: www.sportfiskarna.se/storfiskregistreringen

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera