Annons

 i Ettan, Notiser

Idag passerar Livlinan 100 000 till Barncancerfonden i årets insamling! Det är smått fantastiskt vilken generositet det finns bland svenska sportfiskare. 

Det är minst sagt tuffa tider för alla, trots detta ställer så många upp med olika auktioner för att bidra och samtidigt finns det så många lika fina sportfiskare som budar på dessa auktioner. I skrivande stund är Livlinan 2023 uppe i 99 861 kr, totalt över 1 500 000 kr sedan 2017, och det kommer att bli mer! Tack alla för att ni vill vara med och tack alla som budar!

Dagens tips är flera, kolla in dom grymma beten som finns att buda på. Vad sägs om Crazybait Fishings fina swimbait nedan? Det väger drygt 100g och är 15 cm långt. En riktig kastkanon och samtidigt ett lättfiskat bete av swim-modell. Det finns två att buda på här!

Nästa tips nedan är den här galet fina klassiska wobblern från Baithill! Lätt sjunkande och med rassel såklart, den är 24 cm och väger in på 168 gram. En dräpare på Vänern eller Vättern utan tvekan!

Nästa godbit kommer från en av våra mest kända betesbyggare, Jenzza Lures! Här kan ni buda på en Hasslö Original ”recycled edition”. Finns bara sex st gjorda någonsin. Vikt 137 gram fördelat på 20 cm. Klassikern Hasslö Original har många gånger bevisat att den fångar många och stora gäddor!

Detta och mycket annat hittar du på Livlinan 2023! Pengarna går oavkortat till barncancerfonden, stort tack till Tradera som stöttar Livlinan och inte tar ut några avgifter! I år är målet ”varje krona räknas” Vi vet att det är svåra tider… Vill du vara med och bidra? Skicka ett mail till livlinan! Här hittar du alla nya och kommande auktioner!

Sportfiskeprylar

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar
Showing 1 comments
pingbacks / trackbacks

Kommentera