Annons

interfiske-daiwa-p
 i Notiser, Press/Reklam

Jaktia förstärker organisationen och anställer Mika Malm som Regional Operations Manager!

– Jag är oerhört nöjd med den här nyrekryteringen som kommer att vara ett stort stöd i Jaktias arbete med butiksutveckling och tillväxt! Med Mika Malm förstärker vi vår organisation ute på fältet med viktig erfarenhet från både retail, affärsutveckling och försäljning. Vi skapar därmed förutsättningar för att ytterligare öka tempot i Jaktias butiksetablering och även som stöd och affärsutveckling av våra befintliga Jaktiabutiker säger Jaktias VD Lars Martinsson.

Målsättningen är fortsatt kraftig tillväxt och effektivisering av befintliga butiker och öka etableringstakten på nya orter och marknader.

Mika kommer tidigare från konfektionsbranschen där han har arbetat med butiksdrift och försäljning i många år. – Mika har precis den profilen vi söker för att utveckla våra butiker till en ännu högre nivå fortsätter Lars.

Privat har Mika ett mycket stort jakt- och fiskeintresse sedan barnsben med flera sportfiskemeriter i bagaget. – Det är klart att jag är jätteglad. Att både få jobba med det jag brinner för som att utveckla människor och försäljning och dessutom i en bransch som jag älskar, det är ju så klart ett drömjobb avslutar Mika Malm.

Mika tillträdde den nya rollen på Jaktia AB den 22 maj.

Rikstäckande butikskedja

Jaktia är en skandinavisk franchisekedja med ett 60-tal butiker i Sverige, Norge och Danmark. I alla butiker säljs utvalda produkter från de ledande varumärkena. Allt från vapen, optik och ammunition till teknikprylar och hundprodukter, kläder och skor – och allt annat som bidrar till bästa tänkbara natur- och jaktupplevelser tillsammans med familj och vänner.

– Ambitionen är att fortsätta etableringen på orter där Jaktia idag inte är representerat och välkomnar flera franchisetagare. Just nu söker vi franchisetagare i Uppsala, Södertälje, Gävle, Strömstad avslutar Lars Martinsson.

För ytterligare information kontakta:
Lars Martinsson, VD, Jaktia AB
Tel. + 46 31- 26 40 01
lars.martinsson@jaktia.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Jaktia är Sveriges största butikskedja för jakt- och fiskeutrustning och består för tillfället av 37 butiker från Sjöbo i söder till Kiruna i norr. För oss är jakt och fiske en livsstil som handlar om frihet, gemenskap, naturupplevelser och utmaningar.

Sportfiskeprylar

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar
Showing 2 comments
pingbacks / trackbacks

Kommentera