Annons

 i Notiser, Press/Reklam

Under Franchisegalan tilldelades Jaktia priset för Årets Franchisekedja 2022. Priset delades ut den 13 maj på Grand Hôtel i Stockholm av Svensk Franchise.

Motivering
Den vinnande kedjan har på ett praktiskt och konkret sätt engagerat sig i samhällsfrågor, tagit kontroversiella beslut och drivit viktiga frågor. Vinnaren gör ett fantastiskt arbete som ambassadörer för driftformen franchise och dess fördelar.

Jaktias VD Lars Martinsson kommenterar:
“Fantastiskt roligt måste jag säga. Det här priset är ju en bekräftelse på att vårt sätt att arbeta med franchise fungerar riktigt bra, ett bevis på att vår värdegrund håller – Att jobba med Jaktia skall vara ROLIGT, LÖNSAMT och ENKELT! Priset är ju ett otroligt bra betyg på det hårda arbete vi har lagt ner, i hela kedjan, under året för att flytta fram Jaktias positioner. Ett stort Tack till detta! 

Tack!
Vi vill rikta ett stort tack till alla våra butiker, partners och kunder för att ni stöttar oss på vår resa. Utan er hade detta aldrig varit möjligt. Tack!


Jaktia är Sveriges största butikskedja för jakt- och fiskeutrustning och består för tillfället av 37 butiker från Sjöbo i söder till Kiruna i norr. För oss är jakt och fiske en livsstil som handlar om frihet, gemenskap, naturupplevelser och utmaningar.

Sportfiskeprylar

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar
Showing 2 comments
  • Hjertonsson Helena

    Rättning till ovan text om Jaktias vinst av Årets Franchisekedja 2022;
    Galan heter Svenska Franchisegalan och företaget som delar ut priset heter Svenska Franchise Föreningen

  • Jan Olsson

    Hej Helena, det här är ett pressmeddelande från Jaktia, rättelser ska ställas till dom.
    //Jan O

Kommentera