Annons

 i Notiser, Spinn

Joel Erlandsson landar drömgädda! Det är bara att gratulera Joel Erlandsson till en riktigt flott SuperSizegädda, en sån man kan drömma om på spinn nu när isarna är här.

Så här berättar Joel själv:

– Den här dagen så stämde precis allting! Vi hade 31 stycken gäddor upp i båten och snittet på gäddor låg runt 4 kilo så fisket var helt magiskt, tills kompisen fick en krok i handen och man fick leka lite doktor ute på sjön. 

– Jag sätter på min Dexter jerk 120mm i färgen Blue Gil från illex och svingar iväg den. 20 minuter in efter ”olyckan” så tar det tvärstopp i grejorna och jag tror helt seriöst att jag sitter fast i en sten Men det visade sig ganska snabbt att det var något stort på andra änden av linan som gick som ett lok ifrån båten. Efter nån minut drillande med den stora gäddan så kommer den äntligen upp och jag får se fisken. Och det är bokstavligen en KOSKALLE som kommer upp i ytan och då inser jag vad fan jag har krokat på! Det händer ju inte ofta att man får på en sån här stor gäddan så självklart hoppa pulsen igång och det enda jag tänkte va ”släpp inte!”

– Gäddan gör några till fina rusningar och tillsluta så vinner jag kampen och gäddan glider över håvkanten & det blir ju kramkalas direkt i båten Vi åker in till land för att väga och mäta fisken och det visar sig vara ett nytt personbästa på hela 127 centimeter och vågen stannade på 12.15 kilo! Vi tar några fina bilder på fisken och efter det så simmar den ut till djupet igen.

Sportfiskeprylar

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar
Showing 2 comments
pingbacks / trackbacks

Kommentera