Annons

interfiske-daiwa-p
 i Eko/Miljö, Notiser

Den kinesiska fiskeflottan är ständigt aktuell, officiellt 3000 skepp, sannolikt tusentals fler! Den dammsuger vatten hundratals mil från Kina!

Det talas om besättningar som inte gått iland på flera år, flottan har med sig stora tankskepp för att försörja flotta med bränsle och annat ! Här hittar vi företag anklagade för koppling till människosmuggling! Båtar som konsekvent fuskar med elektronisk identifikation och såklart, överfiske i vattnen utanför Sydamerika!

Det är bläckfisk flottan är ute efter, den stora Humboldt bläckfisken! Den saknas nu i flera vatten kring Japan, Mexiko och Argentina efter att ha fiskats ut! När flottan fiskar nattetid syns den från rymden! “När människan verkligen går in för det finns det ingen gräns för hur mycket skada den kan ställa till”! Läs mer här Aftenposten! Se filmen nedan!

 

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar
Showing 1 comments
pingbacks / trackbacks
  • […] Under många år har Kinesiska fartyg färdats enorma sträckor för att fiska. Dessa gigantiska fiskeflottor har synts lite varstans i världen. Medförande egna fyr och bränsleskepp för att kunna operera långt bort och under lång tid, bland annat utanför Sydamerika. […]

Kommentera