Annons

 i Ettan, Notiser, Vinter

Lars Bysell landar årets största svenska gädda! Nu händer det grejer! Vad sägs om den här helt fantastiska gäddan på 136 cm 18400 gram, Lars Bysell i Team Vikapojkarna 2 slår sitt tidigare pb med över sju kilo kilo och registrerar en viktig fisk i Swedish Ice Pike Open!

Det här är Lars första år som ismetare och vilken debut måste man säga, den var inte dålig!

Om Lars anmäler fisken till Storfiskregistret har han slagit det tidigare officiella ismeterekordet på gädda som är Jörgen Forséns fisk på 17650 gram fångad 2003. Lars berättar att det ska firas ikväll och imorgon oavsett vad det blir för väder ska det bli en vilodag och en dag för att verkligen smälta fångsten av den här magnifika fisken.

Ps, när man tittar på fiskens mätbilde är det inte omöjligt att den var lite längre än godkända 136 cm, omsorg om fisken var viktigare än ytterligare längd för herrarna, stor respekt för det!

Om SIPO! Tävlingen sker i samarbete med BIOS/ IFISH som är huvudsponsor, bidrar med ett flertal priser. All rapportering av fisk samt registrering av lag sker via appen Fishy Live och tävlingen kan följas löpande på www.fishy.nu

Alla fiskenyheter direkt till din mail? Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Sportfiskeprylar

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar
Showing 1 comments
pingbacks / trackbacks
  • […] tävlingen har det fångats totalt 10 gäddor på 120 cm eller över med Lars Bysells drömgädda på 136 cm och 18400 gram. Alla resultat och fiskar hittar du hos […]

Kommentera