Annons

 i Ettan, Press/Reklam

En glad Jakob Lindahl berättar om nytt rekord för Livlinan. Vid auktionens slut summerar vi 413.000 kr till det kommer en summa om ca 50 tkr för de beten som Westin skänkt i Livlinanfärgen som kommer att säljas via handeln inom kort. Totalt ca 465.000 kr

Med det hamnar vi under årets mål på 500 tkr men vem kan vara missnöjd med nytt rekord ändå!

–  Jag vill verkligen tacka Tradera för fantastiskt stöd under auktionen, viktigt att veta att Tradera inte tar något som helst betalt för sina tjänster. Allt, verkligen allt, går till Barncancerfonden

Vilka auktioner tycker du har stuckit ut i år Jakob?

–  Erik Berg och Freewaters auktion i samarbete med Didriksons var en som var lite extra kul och gav en fin slant 25.500 kr vilket var årets bästa enskilda resultat. Daniel Nilsson auktion, ge bort en dags fiske till ett barn/ ungdom, hade mycket hjärta i sig, den var extra fin.

– Som vanligt fanns det fantastiska beten, Rockabillys tändsticksbete, De tre betena i serien Fruktsallad av Crazy Bait Fishing fick oss alla att le. Utöver beten så ställde Abu Garcia återigen upp med en guldklimp i flera bemärkelser. En unik samlarrulle som gick för 20.600 kr.

–  När det gäller guidningar så vill jag gärna tacka Martin Falklind och Emilie Björkman för deras bidrag, Martin är ju en extremt upptagen person så att han tog sig tid var extra roligt. Mathias Holgersson och Jonathan Nellfors som ny konstellation var också lite extra kul att få lägga ut. Jens Byholm och Johan Lotthagen var också helt nya killar i år och drog in en fin slant för sin abborreguidning.

–  Det är verkligen svårt att gradera, alla förtjänar att hyllas för att dom ställer upp så fint på det här sättet så ingen är glömd även om inte nämnd. Nästa år kommer vi att slå 500.000 vallen, det är jag säker på! Tack alla ni som har bidragit och ni som budat, ni är hjältar! Säger Jakob.

Ps, Livlinan startades av betesbyggaren Janne Knutsson, utan Janne hade inte Livlinan funnits idag. Tack Janne för det fantastiska du startade!

//Jan O FishEco

 

 

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av FishEco (@fisheco)

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med på vårt nyhetsbrev och få senaste nytt från oss på +FishEco.

Prenumerera nu »

You have Successfully Subscribed!