Annons

interfiske-daiwa-p
 i Ettan, Notiser

Livlinan 2021 – Rockabilly med ännu ett unikt bete! Ja, Kent Rockabilly Olsson skapar ännu ett litet mästerverk i sin verkstad! Det är inte länge sedan vi kunde presentera hans “Buster Jerk Diamant”, innovativt och konstnärligt på absolut högsta nivå! Nu är det dags igen!

Den här gången handlar det om Kents bidrag till årets Livlina – Betesbyggare mot cancer! Skapelsen som vi nu får ta del av, 703 Matches, och som kommer att auktioneras ut i december är helt byggd av tändstickor!

Resultatet är detta underbara bete som sannolikt kommer att dra in en bra slant till Barncancer fonden!

Så här berättar Kent själv om betet:

– 703 Matches…. Ja, så heter mitt bidrag till Livlinan för Barncancerfonden i år. En fullt fungerande Tail-Jerk, viktad med mässing och tillverkad av 703 st. tändstickor som under nästan 50-timmars arbete lagts på plats med pincett… Galet!?

Detta är inte bara en utmaning för mig själv… Det är välgörande från första stickan, hela betet är uppbyggt av stickor från Swedish Match och Stiftelsen Solstickan, där en liten del av pengarna från varje sticka går till sjuka barn och äldre. Betet har alltså redan dragit in pengar för välgörenhet, och när det säljs så går varje krona oavkortat till Barncancerfonden.

Vill du eller ert företag ha ett unikt bete att fiska med, eller som en udda inredningsdetalj, så får ni chansen till detta enda exemplar på Livlinan som startar den 1 december på Tradera! Följ mig och mina betesbyggar-kollegors fina verk på Livlinan. Många fina beten för en god sak.

Citat Niklas Strömtedt:

Tänd ett ljus och låt det brinna, låt aldrig hoppet försvinna!

Som vanligt galet fint jobbat Kent! Du gör skillnad!
//Jan O FishEco

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera