Annons

 i Notiser, Press/Reklam

Livlinan Ukraina – unik och fascinerande biomekanisk tonfisk att buda på! Det är smått fantastiskt vilken skaparglädje och kreativitet det finns bland sportfiskare! Kolla in den här unika biomekanisk tonfisken från Lureblanks.eu!

– Det är inte bara en realistisk tonfisk med Ukrainas färger (Buken har även färgskiftande färger) men på andra sida ser man insidan av fisken. En häftig mekanisk fisk med många detaljer! Bara målningen av det här betet tog 14 timmar.

– Ena sidan är målad i ett naturligt tonfiskmönster – som representerar de ukrainska färgerna och freden. Den andra sidan är målad i ett biomekaniskt mönster, som representerar mekaniken i krig och förstörelse.Riktigt unikt bete och finns bara 1 sån i hela världen.

Vill du lägga ett bud på det här lilla mästerverket gör du det här! Vi kan samtidigt konstatera att Livlinan nu med Akelius fördubbling av insamlade medel nu är uppe i över 200 000 kr (100 729 kr).

Alla pengar går oavkortat till UNHCR för hjälp i Ukraina, allt vi sportfiskare samlar in dubbleras av Akelius Foundation!

Sportfiskeprylar

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Custombaits

Buster Jerk LTD 4 små rätter!

Succefärgerna Fyra Små Rätter Buster Jerk! Du köper dom här! Vill du veta mer om dessa gäddmagneter klickar du här!

You have Successfully Subscribed!