Annons

 i Notiser, Press/Reklam

Livlinan Ukraina – unik och fascinerande biomekanisk tonfisk att buda på! Det är smått fantastiskt vilken skaparglädje och kreativitet det finns bland sportfiskare! Kolla in den här unika biomekanisk tonfisken från Lureblanks.eu!

– Det är inte bara en realistisk tonfisk med Ukrainas färger (Buken har även färgskiftande färger) men på andra sida ser man insidan av fisken. En häftig mekanisk fisk med många detaljer! Bara målningen av det här betet tog 14 timmar.

– Ena sidan är målad i ett naturligt tonfiskmönster – som representerar de ukrainska färgerna och freden. Den andra sidan är målad i ett biomekaniskt mönster, som representerar mekaniken i krig och förstörelse.Riktigt unikt bete och finns bara 1 sån i hela världen.

Vill du lägga ett bud på det här lilla mästerverket gör du det här! Vi kan samtidigt konstatera att Livlinan nu med Akelius fördubbling av insamlade medel nu är uppe i över 200 000 kr (100 729 kr).

Alla pengar går oavkortat till UNHCR för hjälp i Ukraina, allt vi sportfiskare samlar in dubbleras av Akelius Foundation!

Sportfiskeprylar

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar
Showing 1 comments
  • Inna Saxe

    Hej, så fantastiskt att ni stöttar Ukraina. Ett hjärtligt tack på er hjälp till mina landsmän.

    Samtidigt har jag en vädjan. Skicka INTE pengar till UNHCR. Bara ett exempel. Den svenska chefen för UNHCR har lön på 150.000 i månaden. Källa- kalla fakta TV 4.https://www.tv4.se/artikel/12XMxo8NdUhochVvvJV15z/kritik-mot-fn-ukrainachefen-foer-unhcr-tjaenar-enorma-summor

    Om ni skulle vilja det så kan jag tipsa om andra vägar då pengarna oavkortat kommer direkt till Ukraina där det behövs som mest just. D v s att er hjälp verkar omedelbart.

    Tack än en gång för er insats!

Kommentera