Annons

 i Ettan, Magazinet, Notiser

Då var det dax för årets första MagazineFishEco. Det är dessutom 10 års jubileum! Vi bjuder på historien om hur Magazinet kom till, Sveriges och faktiskt en av världens första digitala sportfisketidningar, därför extra många sidor och lite annat som kommer i veckan.

Vi lanserar vår första stora flugfiskebilaga, signerad Andreas Olsson och Peter Svensson. Båda grymma flugfiskare och i ämnet Sveriges mest lästa bloggare! Oscar Trowald skriver om det svenska gäddrekordet, hur har det påverkat Fredrik Johansson som tog Sveriges största gädda 2016? Vi har åkt för Sverige ny sportfiskebåt, Stabicraft, en av många båtmodeller från tillverkaren på Nya Zeeland, kolla in vad vi tycker. Tobias Fränstam skriver om gäddfiske, svävande beten den här gången och Jonatan Jansson testar litiumbatterier, självklart finns det massor av andra tester!

Som vanligt, ett gratis sportfiskemagasin med mängder av artiklar. Gillar du det? Då vill vi gärna att du delar det på sociala medier, det är allt! Please enjoy! Läs allt nedan…

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar
Showing 2 comments
pingbacks / trackbacks

Kommentera

Custombaits

Buster Jerk LTD 4 små rätter!

Succefärgerna Fyra Små Rätter Buster Jerk! Du köper dom här! Vill du veta mer om dessa gäddmagneter klickar du här!

You have Successfully Subscribed!