Annons

 i Ettan, Press/Reklam

Juli 2011 släpptes den första filmen i serien Norrlands Guld! Grabbarna i teamet spenderade en vecka i Norrland med spön och inte minst filmkameror. Resultatet blev den första filmen i serien Norrlands Guld! Här hittade vi äkta fiskeglädje blandat med riktigt stora gäddor med en toppfisk på över tretton kilo!

Efter att ha släppt ytterligare tre filmer där Norrlands Guld III faktiskt har en bra bit över 500.000 visningar, kolla här, vilket kan ha att göra med att man denna gång landade en gigantisk gädda på över sexton kilo, är det nu dags för Norrlands Guld V!

Filmen som är den längsta i serien har producerats över en flera års period och kommer att ha premiär på Filmhuset i Stockholm den 16:e November 19.00.

Vad kan vi förvänta oss denna gång Oscar Teson Hedskog?

– Jag hoppas att vi kan erbjuda en film som skiljer sig lite från det utbud som finns ute idag. Vi har dels kunnat använda en del av det material som inte användes när vi jobbade med BBC och Animal Planet

Hur skiljer sig denna film från de övriga NG filmerna?

– Mindre reklam, mer snuskigt bra HD. Detta är vår längsta och mest ambitiösa fiskefilm som vi verkligen vill visa upp.

Om man vill komma på premiären, hur gör man då?

– Man skickar ett mail till FishEco med namn och telefonnr samtidigt som man delar den här posten på tex FB. Först till kvarn har chansen, det finns 35 gratisbiljetter utöver inbjudna gäster. Premiären är på Filmhuset, Gärdet Stockholm. Baren och restaurangen är öppen, välkommen på film och mingel med likasinnade sportfiskare! Det är inte omöjligt att det kan komma några biljetter till!

Tack Oscar och hela gänget! Det ska bli superkul att se ert nya mästerverk! Inte missa de tidigare filmerna här! Vartefter det närmar sig kommer vi säkert få se fler teasers, både på FishEco och på andra ställen!

//Jan O FishEco

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar
Comments
pingbacks / trackbacks

Kommentera

Custombaits

Buster Jerk LTD 4 små rätter!

Succefärgerna Fyra Små Rätter Buster Jerk! Du köper dom här! Vill du veta mer om dessa gäddmagneter klickar du här!

You have Successfully Subscribed!