Annons

 i Ettan, Tävling

Under SM i Gädda den 2:a oktober händer det massor med grejer under tävlingen! På plats vid Åsunden finns en mässa med olika utställare och inte nog med det, SM livesänds från vår studio under tävlingsdagen. Robbo Jonsson Tackelsnack och Jan O FishEco är programledare, vi får gäster i studion och rapportera ställningen löpande och en hel del andra hyss!

Alla som tittar på sändningarna från SM i Gädda har chansen att tävla om fem st exklusiva fiskeväskor av ryggsäcksmodell från CLC Wild River! Sändningarna hittar du på FishEcos YT-kanal! Längre ner hittar du en film om väskorna.

Mer om SM!

– Svenska Mästerskapen i gäddfiske 2021 kommer gå av stapeln i Åsunden Ulricehamn den 2:a oktober. Här kommer 40 av Sveriges absolut bästa gäddfiskare tävla om den prestigefyllda titeln som Svenska mästare i Gädda 2021! Tävlingen är en klassisk ”Big Five” och rapporteras löpande via tävlingsappen Fishy Live www.fishy.nu.

Som besökare kan man följa tävlingen direkt i form av liveklipp på Youtube och inrapporterade fiskar i realtid på vår storbildskärm samt via fishy.nu. Robert ”Robbo” Jonsson med ”Grabbhalvan” kommer sköta studion direkt live från stora scenen tillsammans med sin sidekick ”Jan-O” från FishEco. Här kommer ni också att få möta en o annan sportfiskekändis! Det händer saker på scenen hela dagen i form av direktkontakt med de tävlande och intressanta fiskeprofiler som besöker studion för lite samtal. Ni kommer kunna följa några av teamen direkt online via Youtube men vill man inte missa något så passa på att vara direkt på plats för exklusiva rapporter och bilder.

Förutom Svenska Mästerskapen och vår studio så kan man strosa runt på vår minimässa och kika på allt från båtar till betesbyggare.

För de yngre kommer det även anordnas en fisketävling i Brinksdammen av Sportfiskarna. Missa verkligen inte denna fantastiska sportfiskehändelse. För mer info klicka här Ulricehamns Fritidsfiskare!

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar
Showing 1 comments
pingbacks / trackbacks
  • […] fiskar från kajak! Alla som följer sändningarna har möjligheten att tävla om fem fantastiska fiskeväskor av ryggsäcksmodell värde ca 3000 kr st. Du kan också följa SM på Fishy.nu, här uppdateras resultat och bilder i […]

Kommentera